top of page
Bloembakken op maat

Bloembakken op maat

Wilt u een duurzaam product op maat dan bent u bij Groen op straat op het juiste adres.

Wij ontwerpen en produceren producten in de buitenruimte die volledig circulair zijn.
De materialen die wij daarvoor gebruiken zijn:

Hout:

Is niet altijd recyclebaar maar wel een materiaal dat wij scharen onder het kopje duurzaam, mits het voldoet aan de eisen die wij eraan stellen zoals FSC gekeurd met duurzaamheidsklasse 1.

 

Cortentaal:

Wat niet veel mensen weten is dat de productie van cortenstaal een aanzienlijk lagere CO2 uitstoot heeft dan de productie van andere staalsoorten. Daarnaast is cortenstaal 100% recyclebaar.


Gerecycled kunststof:

Het kunststof dat wij gebruiken komt voor het grootste deel uit de fabriek waar de bloembakken worden geproduceerd. Transport van de grondstoffen is daarmee nul. Indien wenselijk kunnen wij ook onderzoeken of uw eigen afvalstroom in aanmerking komt voor de productie van uw eigen product.     


Laat u adviseren over de mogelijkheden van producten op maat in de voor u gewenste materialen.
 

Cortenstaal op maat

Cortenstaal

Groen op straat kan ook bloembakken op maat ontwerpen en produceren. Cortenstaal is een mooi materiaal waar veel vormen van op maat gemaakt kunnen worden. Het past bij de ruige uitstraling van strand, zee en duinen en is goed bestand tegen de zilte zeelucht. Door het aanbrengen van de drie haringen wordt het echte een Scheveningse plantenbak. De boombakken zijn voorzien van een waterreguleringssysteem. In droge tijden voorziet de bak in extra water en in natte tijden wordt het overtollige water afgevoerd. Deze bakken zijn voorzien van een uitneembare binnenbakken zodat de palmbomen in de winter naar binnen kunnen en worden vervangen door een ander item.

Cortenstaal, CORpira 1000
Cortenstaal | CORpira 1000
Cortenstaal  bloembakken scheveningen 3.jpg
bottom of page